BLANCO METRA 6 S

Име BLANCO METRA 6 S
димензии 1000х500мм ( 980х480мм димензии на отвор), 190мм длабочина на корито i 130мм на помошното корито, за елемент 60цм
финиш бетон, црна, антрацит, камен сива, алуметалик, бисерно сива, бела, јасмин, тартуфо, кафе, шампањ
производител Blanco
потекло Германија
материјал Силгранит
монтирање Инсталација од горе на работната плоча
опис BLANCO METRA 6 S Дизајн од елегантни и прави линии, со практична зафатнина благодарение на длабочината од 190мм на главното корито и 130мм на помошното корито.. Комапктен со вграден цедалник кој може да биде лев или десен. Лесен за одржување. Без автоматска клапна.
Шифра Опис Цена
93021 BLANCO METRA 6 S, црна 20690 ден. по ком.
93084 BLANCO METRA 6S бисерно сива 20690 ден. по ком.
93083 BLANCO METRA 6S бела 20690 ден. по ком.
93085 BLANCO METRA 6S антрацит 20690 ден. по ком.