U702 ST9 Cashmere Grey

Име U702 ST9 Cashmere Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S2005-Y60R
опис U702 ST9 Cashmere Grey. Кашмир сива е црвенкаста нијанса на сива која одлично одговара со црвенкастите дрвни декори. Се вклопува во комбинација со уни декорите во други сиви и бели тонови. Структурата ST9 Smoothtouch Matt допринесува безвременска неутралност не само визуелно, туку и на допир.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
4293 U702 ST9 Cashmere Grey 18mm 4565 ден. по ком.