U748 ST9 Truffle Brown

Име U748 ST9 Truffle Brown
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S7005-Y50R
опис U748 ST9 Truffle Brown. Оваа темно кафена прави топол контраст со декори од светло дрво, и често се користи за мебел во дневна или спална соба. Но, неутралната топлина на оваа боја е добродојдена и за уредување на кафулиња, пекари или ресторани. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
4869 U748 ST9 Truffle Brown 18mm 4565 ден. по ком.