МДФ двострано грундиран СТ СЕ

Име МДФ двострано грундиран СТ СЕ
димензии 2800х2070мм
производител Egger
потекло Австрија
материјал Сиров медијапан
опис Плочите се двострано оплеменети со специјална грунд фолија која овозможува посебно боење. Оваа оплеменета површина одговара на сите вообичаени типови на бои, како што се ДД, ПУР, акрилни или бои на база на вода. Точни спецификации на бои во RAL, PANTONE или NCS кодови може да се користат без никакви проблеми..Посебно се разликува од другите панели со добар квалитет на влакна и тврдо пресован среден слој. Затоа е многу погоден за обработка на длабоко профилирани површини.
структура GFE/GFE
дебелина 16мм,18мм;25мм
Шифра Опис Цена
90484 МДФ двострано грундиран СТ СЕ 16мм 4931 ден. по табла
3917 МДФ двострано грундиран СТ СЕ 18мм 5466 ден. по табла
90483 МДФ двострано грундиран СТ СЕ 25мм 7734 ден. по табла