K23-A0

Име K23-A0
финиш алуминиум мат/ старо злато
производител GTV
потекло Кина
материјал ZnAl
опис
Шифра Опис Цена
3733 ГТВ Закачалка за мебел АО-К23 алуминиум мат 109 ден. по ком.
4508 ГТВ Закачалка за мебел АО-К23 старо злато 99 ден. по ком.