U626 ST9 Kiwi Green

Име U626 ST9 Kiwi Green
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S3050-G40Y
опис U626 ST9 Kiwi Green. Заситена жолто-зелена, киви зелената изгледа како да е дојдена директно од природата, па одлично се вклопува со автентичните дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt изгледа природно како мат лакирана површина.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5877 U626 ST9 Kiwi Green 18mm 4974 ден. по ком.