U741 ST9 Lava Grey

Име U741 ST9 Lava Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 7013
опис U741 ST9 Lava Grey. Лава сивата е една од подобрите бои за комбинирање кога станува збор за изработка на мебел и внатрешно уредување, бидејќи оваа нијанса се содржи во поголем број од дрвните декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот прашинкаст ефект ја зголемува неутралноста на овој декор.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5778 U741 ST9 Lava Grey 18mm 4565 ден. по ком.