U963 ST9 Diamond Grey

Име U963 ST9 Diamond Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 7024
опис U963 ST9 Diamond Grey. Дијамантско сивата е неутрална сива која по степенот на придушеност може да припадне во ладно сивите нијанси, веднаш по црната и графит сивата боја. Овој унидекор е „Скоро црна“ нијанса која се користи за поблаг контраст со светлите дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава на овој декор природен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5774 U963 ST9 Diamond Grey 18mm 4565 ден. по ком.
3958 U963 ST9 Diamond Grey 25mm 6028 ден. по ком.
7786 U963 ST9 Diamond Grey 16mm 4289 ден. по ком.