U201 ST9 Pebble Grey

Име U201 ST9 Pebble Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 7044
опис U201 ST9 Pebble Grey. Ова е декор кој нуди многу комбинации. Со беж и кремастите тонови кои ги содржи во себе остава впечаток на топла сива, која одлично се комбинира со многубројните дрвни декори, како и со репродукциите на материјали. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и додава природен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5798 U201 ST9 Pebble Grey 18mm 4565 ден. по ком.