OPL U216 ST9 Came Beige

Име OPL U216 ST9 Came Beige
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 9001
опис U216 ST9 Came Beige .Овој светло беж декор е многу флексибилен за комбинирање кога станува збор за внатрешното уредување. Одличен контраст создава со темните дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава природен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5793 U216 ST9 Came Beige 18mm 5793 ден. по табла