OPL W908 ST2 Basic White

Име OPL W908 ST2 Basic White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Рал 9016
опис W908 ST2 Basic White. Основнa белa може да се комбинира со сите репродукции на материјали, еднобојни и дрвен декор. Таа главно се користи за корпус или внатрешен мебел. Бисерната структура на ST2 Smoothtouch Pearl и дава на оваа неутрална бела живост и ја прави доволно издржлива за сите апликации.
структура ST2 Smoothtouch Pearl
дебелина 16mm; 18mm; 25mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2
напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm
Шифра Опис Цена
2026 W908 ST2 Basic White 16mm 4609 ден. по табла
1898 W908 ST2 Basic White 18mm 4711 ден. по табла
6138 W908 ST2 Basic White 25mm 6468 ден. по табла
8045 W908 ST2 Basic White ХИДРО П3 18mm 7292 ден. по табла