H1113 ST10 Brown Kansas Oak

Име H1113 ST10 Brown Kansas Oak
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис H1113 ST10 Brown Kansas Oak Автентичен декор со груба, површина изразена со пукнатини и впечатливи чворови. Во кафена боја со среден интензитет кој содржи сиви и црвенкасти елементи. Одлично се вклопува со бежи белите декори. во оригинална кафена средина во среден интензитет, која содржи сиви и црвеникави елементи. Изгледа добро во комбинациј асо беж и белите декори. Структурата ST10 ја прави грубата површина забележлива и на допир.
структура ST10
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
5873 H1113 ST10 Brown Kansas Oak 18mm 3650 ден. по ком.