U200 ST9 Beige

Име U200 ST9 Beige
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S3010-Y50R
опис U200 ST9 Beige. Тонот на оваа боја има значително црвеникав карактер. Во спектарот е помеѓу беж и кафена и е боја со среден интезитет. Со декори од светло дрво и репродукции на камен со боја на песок се добиваат хармонични комбинации. Структурата ST9 (Smoothtouch Matt) изгледа природно како мат лакирана површина.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5997 U200 ST9 Beige 18mm 4565 ден. по ком.