H3048 ST10 Антика браон борнео

Име H3048 ST10 Антика браон борнео
димензии 2800х2070мм
производител Egger
потекло Австрија
опис Антика браон борнео ST10. Четканата површина на овој декор која делува грубо, привлекува погледи на овој декор. Седефастата позадина дава убава длабочина со нејзиниот посебен ефект на прелевање на бои. Декорот содржи црни елементи, па затоа е идеален за комбинации со црни акцентни или уни декори, на пример U808 или U899. Површината ST10 Deepskin Rough на декорот му дава природност .
структура ST10
дебелина 18мм
кант 23/04;23/2;43/2
Шифра Опис Цена
6000 H3048 ST10 Антика браон борнео 18мм 4144 ден. по ком.