F303 ST87 Феро титан сивa

Име F303 ST87 Феро титан сивa
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
формат Цената се однесува на метар должен.
производител Egger
потекло Австрија
димензии за сечење плотна 4100х600мм 120см, 160см, 205см, 250см, 290см, 410см.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205см, 410см.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136см, 273см, 410см.
опис Феро Титан Сива ST87. Овој декор е совршена верзија на железна плоча со дотрајан изглед. Верзијата ва титан сива содржи елементи од сива до антрацит, поради вградените метални пигменти тонот на боја потсетува на метал. Површината ST87 Mineral Ceramic совршено го дополнува овој декор, бидејќи е визуелно и тактилно совршено совпаѓа со мотивот на декорот.
структура ST87
дебелина 38мм
кант 43/1.5, Оригинална меламинска кант трака
Шифра Опис Цена
6099 F303 ST87 Феро титан сивa 4100x600x38мм 1473 ден. по метар
/ F303 ST87 Феро титан сивa 4100x920x38мм 2764 ден. по метар
/ F303 ST87 Феро титан сивa 4100x1200x38мм 3982 ден. по метар