F651 ST16 Сива глејстоун

Име F651 ST16 Сива глејстоун
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
формат Цената се однесува на метар должен.
производител Egger
потекло Австрија
димензии за сечење плотна 4100х600мм 120см, 160см, 205см, 250см, 290см, 410см.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205см, 410см.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136см, 273см, 410см.
опис 43/2, 43/1.5, Сива Глејстоун ST16. Дизајнот на Claystone изгледа како структура слична на гипс, типична за ѕидна површина во дизајнот на ентериери, но денес се користи и за мебел и работни плочи. Сивата боја личи на бетон и оваа верзија често се користи како алтернатива за бетон. Површината ST16 Mineral Plaster му дава природност на декорот.
структура ST16
дебелина 38мм
кант Оригинална меламинска кант трака
Шифра Опис Цена
6087 F651 ST16 Сива глејстоун 4100x600x38мм 1473 ден. по метар
/ F651 ST16 Сива глејстоун 4100x920x38мм 2764 ден. по метар
/ F651 ST16 Сива глејстоун 4100x1200x38мм 3982 ден. по метар