BLANCO YANO дозер за течен детергент

Име BLANCO YANO дозер за течен детергент
финиш хром
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO YANO дозер за течен детергент. Практичен кујнски прибор, лесен за полнење. Буренце со зафатнина од 300мл.
Шифра Опис Цена
7101 BLANCO YANO дозер за течен детергент 2065 ден. по ком.