АБС U363 ST9 Фламинго розе

Име АБС U363 ST9 Фламинго розе
опис АБС U363 ST9 Фламинго розе. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицата.
наслов АБС U363 ST9 Фламинго розе
структура ST9
Шифра Опис Цена
5904 АБС U363 ST9 23/04 Фламинго розе 10 ден. по ком.
5883 АБС U363 ST9 23/2 Фламинго розе 42 ден. по ком.
5900 АБС U363 ST9 43/2 Фламинго розе 106 ден. по ком.