АБС U504 ST9 Тиролско плаво

Име АБС U504 ST9 Тиролско плаво
опис АБС U504 ST9 Тиролско плаво. Кант трака со дезен и декор соодветен со иверицата.
наслов АБС U504 ST9 Тиролско плаво
структура ST9
Шифра Опис Цена
5881 АБС U504 ST9 23/04 Тиролско плаво 10 ден. по ком.
5898 АБС U504 ST9 23/2 Тиролско плаво 42 ден. по ком.
5889 АБС U504 ST9 43/2 Тиролско плаво 106 ден. по ком.