H3303 ST10 Natural Hamilton Oak

Име H3303 ST10 Natural Hamilton Oak
димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Работни Плочи
димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
опис Natural Hamilton Oak Овој декор е многу автентичен благодарение на впечатливата темна позадина и чворови од една страна и класичната природна боја од друга страна. Мотивот на декорот е базиран од подни облоги, во дизајнот на мебел, исто така, остава впечаток на цела табла. Овој декор веќе е докажан во дизајнот на мебел, и во комбинација често се користи чисто бела како смирувачки контраст. Исто така е дизајниран да создава големи површини во внатрешна декорација, бидејќи впечатливите мотиви не се повторуваат премногу често благодарение на XL формат. Површинска ST10 Deepskin Rough на декорот му дава автентичност, но останува визуелно ненаметлива.
структура ST10
дебелина 38mm
кант 43/2, 43/1.5
напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.
Шифра Опис Цена
6130 H3303 ST10 Natural Hamilton Oak 4100х600х38mm 1320 ден. по m
7081 H3303 ST10 Natural Hamilton Oak 4100x920x38mm 2666 ден. по m
/ H3303 ST10 Natural Hamilton Oak 4100x1200x38mm 3248 ден. по m