F433 ST10 Anthracite Linen

Име F433 ST10 Anthracite Linen
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис F433 ST10 Anthracite Linen Текстилните материјали денес се почесто се користат во архитектурата и дизајнот. Репродукцијата на антрацит платното остава впечаток на фино ткаен материјал со издржлива површина. Антрацит бојата овозможува компатибилни комбинации со сиви дрвени декори и уни декорите во топли нијанси. Структурата ST10 создава дополнителен ефект на текстил дури и на допир го прави поавтентичен.
структура ST10 Deepskin Rough
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6279 F433 ST10 Anthracite Linen 18mm 5223 ден. по ком.