FONDA 6005

Име FONDA 6005
димензии Н=100mm
финиш L24 - брусен челик; L30-Брусена црна
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Fonda е ногарка со нивелатор, изработена од алуминиум. Особено е подобна за мебел за кој е потребно нивелирање односно подесување на висината заради нерамен под. Достапна е во брусен челик финиш, како и во две големини.
Шифра Опис Цена
6465 виефе ногара FONDA 100мм со регулатор- брусен челик 6005100L24 786 ден. по ком.
90994 виефе ногара FONDA 100мм со регулатор- брусена црна 6005100L30 781 ден. по ком.