#

GRADA 0343

Димензии: C-0mm/ L-3000mm
Финиш: L-04 светло елоксиран /L- 24 брусен челик
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: Алуминиум
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 6930 Виефе рачка Града 3000mm светло елоксиран L04 640 ден.
2 6912 Виефе рачка Града 3000mm нерѓосувачки челик L24 804 ден.