U788 ST9 Arctic Grey

Име U788 ST9 Arctic Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S4500-N
опис U788 ST9 Arctic Grey. Таа е средна нијанса на сива која во себе има сина боја. Со дрвен декор, тоа создава силен ладен контраст и изгледа добро во затемнети комбинации со материјали како бетон. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
структура ST9
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6884 U788 ST9 Arctic Grey 18mm 4565 ден. по ком.