#

No.15 3D X-style Корпа метална на извлекување

Димензии: Чиста внатрешна ширина: ≥ 112 mm / Чиста внатрешна длабочина:≥ 481 mm / Чиста внатрешна висина:≥ 542 mm
Финиш: антрацит
Производител: Kesseböhmer
Потекло: Германија
Материјал: метал,пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Лесна монтажа со ClickFlixx клип конектор / Минимална внатрешни димензии: 112 х 481 х 542mm / 3D подесување / Предни и задни скриени адаптери за подесување / Со меко затворање / Со целосно извлекување / Носивост до 12kg / Се монтира на странични водилки
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7211 кб.No.15 3D-X style корпа целосно извлекување антрацит 5950 ден.
2 8021 кб.No.15 организатор за корпа-антрацит 257 ден.