#

TANDEM - СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА ВИСОКИ ЕЛЕМЕНТИ

Димензии: за елемент 600мм / висина 1700мм
Финиш: Arenaplus-антрацит
Производител: Kesseböhmer
Потекло: Германија
Материјал: метал,пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: За елемент со минимални димензии 600х500х1700mm / SoftSTOPP тивко отварање и затварање / Облога на полиците против пролизгување / макс.оптоварување со 6 полици (заден елемент:60кг; елемент на вратата:25кг) / Одвоени полици за складирање предни на вратата и внатрешни во елементот за поголема транспарентност / Со меко и тивко отворање на целиот механизам / Иста рамка за лева и десна монтажа / Независна висина од висината на елементот / Безбеден лизгачки систем со германски квалитет
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7204 кб.TANDEM сет 600/1700мм Arenaplus-антрацит 41680 ден.