#

maxi

Димензии: мин.длабочина на вградување 200мм / висина на фронт од 300мм до 1000мм / ширина на фронт од 300мм до 100мм (кај пошироки елементи се препорачуваат повеќе системи) / макс.дебелина на фронт 28мм
Финиш:
Производител: Kesseboehmer
Потекло: Германија
Материјал: метал
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Дизајниран за подигање на тешки фронтови до 27,3kg без напор и сила / Прецизно подесување на силата на задржување / Можност за закочување во било која позиција Multi position stop / Можност за монтирање на лева или десна страна / Можност за меко затворање со Hettich Sensys шарки / Можност за Push to Open со Hettich Intermat шарки без пружина / Висина на фронт од 300 до 1000mm / Ширина на фронт од 300 до 1800mm
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7176 кб.сет лифт систем МAXI сив 1337 ден.
2 7212 кб.сет лифт систем МAXI беж 1359 ден.
3 7184 кб.сет лифт систем МAXI бел 1398 ден.
4 8008 кб.сет лифт систем МAXI црн 1337 ден.