#

iMOVE

Димензии: мин.длабочина на вградување 267мм / мин. висина на елемент 600мм / ширина 800мм
Финиш: Сива
Производител: Kesseboehmer
Потекло: Германија
Материјал: метал
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: IF награда за дизајн 2015 / Елегантна замена за скала во кујна за пристап до високите елементи / Лесен дофат со една рака / Меко и стабилно движење / Употреба без напор / Издржливост до 8kg тежина / Компактен дизајн што го собира во плитки елементи со минимум 27cm длабочина / Лесен пристап до продуктите во елементот
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7195 Кб. iMove лифт систем сингл сив 800мм 11140 ден.