#

TANDEM Solo- СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА ВИСОКИ ЕЛЕМЕНТИ

Димензии: за елемент 450мм / висина 1800мм
Финиш: Arenaplus-антрацит
Производител: Kesseböhmer
Потекло: Германија
Материјал: метал,пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: SoftSTOPPro тивко отвoрање и затвoрање / Облога на полиците против пролизгување / За вратите се користат шарки со агол на отворање од 110 степени / Со отворање на вратите, механизмот автоматски се извлекува од елементот / На една рамка може да се постават до шест полици на посакувана висина со носивост на секоја полица до 16 kg.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7173 кб.Tandem solo полица 450мм Arenaplus- антрацит 3365 ден.
2 7172 кб.Tandem solo сет рамка 450-1800 антрацит 17963 ден.