#

Dispensa Junior III - КОРПА МЕТАЛНА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ

Димензии: Чиста внатрешна ширина: ≥ 300-400 mm / Чиста внатрешна длабочина:≥ 480 mm / Чиста внатрешна висина:≥ 615 mm
Финиш: Антрацит/ Бела
Производител: Kesseböhmer
Потекло: Германија
Материјал: метал, пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Click Fixx – склопување без употреба на алат и лесно подесување \ До 70 % побрзо склопување! \ Патентитран синхроматичен систем \ Сигурно функционирање – гарантирано! \ Транспарентни страници \ Брз и лесен пристап до компонентите – јасна прегледност од горе до долу \ Ширина на елементот 300-600мм \ Пристап од двете страни \ Лесно подесување на висината на полиците \ Подесување на дното и страниците
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7206 кб. Dispensa Junior III рамка на извлекување 300 мм Arenaplus - антрацит 5501 ден.
2 8001 кб.Dispensa junior III рамка на извлекување /300мм бела 5439 ден.
3 90552 кб.Dispensa junior III рамка на извлекување /400мм бела 6122 ден.
4 7986 кб.DISPENSA-Arena style полица 300mm 1/1 Антрацит 2221 ден.
5 7988 кб.DISPENSA-Arena style полица 1/1 Бела/хром 2478 ден.
6 90536 Dispensa -Arena Style полица 400mm 1/1 Бела/хром 2850 ден.
7 90553 кб.DISPENSA-Arena style полица 400мм 1/1-антрацит 2530 ден.
8 90220 кб.Dispensa junior III рамка на извлекување /400мм антрацит 6290 ден.