#

COMFORT - КОРПА МЕТАЛНА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ

Димензии: Чиста внатрешна ширина: ≥ 110 - 320 mm / Чиста внатрешна длабочина:≥ 497 mm / Чиста внатрешна висина:≥ 485 mm
Финиш: Антрацит
Производител: Kesseboehmer
Потекло: Германија
Материјал: Метал, пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Практична и компактна за складирање на шишиња, тегли и зачини / Лесно отворање со една рака / Со меко отворање / Со целосно извлекување / 3D подесување / Лесна монтажа со ClickFlixx клип конектор / За елемент со минимални внатрешни димензии од 150 х 485 х 499mm
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7171 кб. сет рамка Comfort десна 497мм бела 4941 ден.
2 7160 кб. сет рамка Comfort лева 497мм бела 4941 ден.
3 7155 кб. сет рамка Comfort десна 497мм сребрена 4941 ден.
4 7193 кб. сет рамка Comfort лева 497мм сребрена 4941 ден.
5 7154 кб.COMFORT-Arena classic полица 160мм хром/сива 1761 ден.
6 7166 кб.COMFORT-Arena style полица 160мм хром/бела 1928 ден.
7 7175 кб.COMFORT-Arena classic полица 110мм хром/сива 1643 ден.
8 7200 кб.COMFORT-Arena style полица 110мм хром/бела 1898 ден.