#

TopFlex - работна плоча на извлекување

Димензии: Ширина 450 - 900 mm
Финиш:
Производител: Kesseboehmer
Потекло: Германија
Материјал: метал
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Едноставна и без напор / Со две должини за извлекување / Поддржува различни дебелини на плочи / Можност за вградување во елементи со ширина од 450mm -900mm / Може да биде со фиксен фронт или со паѓачки фронт (се спушта во рамнина со плочата)
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7163 TopFlex сет оков за работна плоча на извлекување 45-90 cm, фикс фронт 8274 ден.
2 7147 TopFlex сет оков за работна плоча на извлекување 45-90 cm 8915 ден.
3 7192 TopFlex сет оков за работна плоча на извлекување 45-90 cm, фронт 18/19 12397 ден.