push to open silent сив

Име push to open silent сив
финиш сива
производител Hettich
потекло Германија
материјал пластика
опис За употреба со Sensys шарки со меко затворање, подесување од +4mm до -2mm, далечина за отворање1.4mm, се отвара до 45mm. Во сетот се вклучени 4 АА батирии
Шифра Опис Цена
7553 push to open silent сив 2075 ден. по ком.