#

push to open silent бел

Димензии:
Финиш: бела
Производител: Hettich
Потекло: Германија
Материјал: пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: За употреба со Sensys шарки со меко затворање, подесување од +4mm до -2mm, далечина за отворање1.4mm, се отвара до 45mm. Во сетот се вклучени 4 АА батирии
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7558 push to open silent бел 2075 ден.