МДФ сиров МВ СЕ

Име МДФ сиров МВ СЕ
димензии 2800x2070
формат 2800x2070;2800x1030;1400x2070
производител Egger
потекло Австрија
материјал Сиров медијапан
опис МДФ (medium density fibreboard) -плоча со средна густина) се користи како сиров или оплеменет, и има идеално мазна површина. Благодарение на неговата цврстина при виткање, особено е погоден за обработка на висококвалитетен мебел и ентериер.
структура MB
дебелина 16мм
Шифра Опис Цена
6517 МДФ сиров МВ СЕ 16мм 3249 ден. по табла