OrgaTray 270 - организатор за прибор W300 D118 - антрацит

Име OrgaTray 270 - организатор за прибор W300 D118 - антрацит
димензии W 300 x H 43 x L118 mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал дрво / бука
монтирање МОНТАЖА
опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93352 OrgaTray 270 - организатор за фиока W300 D118 - бука/антрацит 9278301 2565 ден. по ком.