OrgaTray 270 - држач за зачини W150 D500 - антрацит

Име OrgaTray 270 - држач за зачини W150 D500 - антрацит
димензии W 137 x H 26 x L 473 mm
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал дрво / бука
монтирање МОНТАЖА
опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит *
Шифра Опис Цена
93355 OrgaTray 270 - држач за зачини W150 D500 - антрацит 3554 ден. по ком.