MINILINE Завршна лајсна алуминиум

Име MINILINE Завршна лајсна алуминиум
димензии L=4000mm
финиш алуминиум сатен
производител Emuca
потекло Италија
материјал алуминиум / пластика
Шифра Опис Цена
7676 Emuca Мiniline завршна лајсна алуминиум - Сатен 1292 ден. по ком.
90686 Emuca Miniline завршна лајсна алуминиум - Антрацит Сива 1458 ден. по ком.