MIXLINE завршна лајсна алуминиум сатен

Име MIXLINE завршна лајсна алуминиум сатен
димензии L=400mm
финиш Алуминиум сатен
производител Emuca
потекло Италија
материјал ПВЦ
Шифра Опис Цена
7761 MIXLINE завршна лајсна алуминиум сатен 1980 ден. по ком.