MIXLINE капачиња сет за завршна лајсна

Име MIXLINE капачиња сет за завршна лајсна
финиш сива
производител Emuca
потекло Италија
материјал пвц
Шифра Опис Цена
7764 Emuca mixline капачиња сет сиви 85 ден. по ком.
7685 Emuca mixline капачиња сет бели 77 ден. по ком.