#

Hook 0114

Димензии: L=30mm
Финиш: Z23 брусен челик
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: Замак
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7320 Виефе рачка Хук L=30mm Z23 брусен челик 165 ден.