#

JEY 0127

Димензии: L=147mm / L=197mm / L=297mm / L=347mm / L=397mm / L=447mm / L=497mm / L=597mm / L=797mm / L=897mm / L=997mm
Финиш: LM1-Бела мат / LM2-Црна мат
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: Замак
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура: Синтезата помеѓу софистицирано и практично ја опишува Jey, рачка специјално дизајнирана за фронтови со минимална дебелина од 18mm Се вградува во рамнина на самиот фронт што особено доаѓа до израз доколку фронтот е од фурниран материјал или пак дрво. Jey рачката е лесна за дофат и соодветно се комбинира со моделот Jey 2. Достапна е во одредени должини прикажани во табелата подолу.
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7369 Виефе рачка профил Џеј L=147mm LM1-Бела мат 319 ден.
2 7339 Виефе рачка профил Џеј L=147mm LM2-Црна мат 319 ден.
3 7332 Виефе рачка профил Џеј L=197mm LM1-Бела мат 335 ден.
4 7368 Виефе рачка профил Џеј L=197mm LM2-Црна мат 335 ден.
5 7318 Виефе рачка профил Џеј L=297mm LM1-Бела мат 403 ден.
6 7331 Виефе рачка профил Џеј L=297mm LM2-Црна мат 403 ден.
7 7374 Виефе рачка профил Џеј L=347mm LM1-Бела мат 428 ден.
8 7367 Виефе рачка профил Џеј L=347mm LM2-Црна мат 428 ден.
9 7328 Виефе рачка профил Џеј L=397mm LM1-Бела мат 445 ден.
10 7329 Виефе рачка профил Џеј L=397mm LM2-Црна мат 445 ден.
11 7370 Виефе рачка профил Џеј L=447mm LM1-Бела мат 524 ден.
12 7355 Виефе рачка профил Џеј L=447mm LM2-Црна мат 524 ден.
13 7341 Виефе рачка профил Џеј L=497mm LM1-Бела мат 550 ден.
14 7323 Виефе рачка профил Џеј L=497mm LM2-Црна мат 550 ден.
15 7333 Виефе рачка профил Џеј L=597mm LM2-Црна мат 583 ден.
16 7347 Виефе рачка профил Џеј L=797mm LM1-Бела мат 676 ден.
17 7324 Виефе рачка профил Џеј L=797mm LM2-Црна мат 676 ден.
18 7350 Виефе рачка профил Џеј L=897mm LM1-Бела мат 879 ден.
19 7325 Виефе рачка профил Џеј L=897mm LM2-Црна мат 879 ден.
20 7344 Виефе рачка профил Џеј L=997mm LM1-Бела мат 915 ден.
21 7336 Виефе рачка профил Џеј L=997mm LM2-Црна мат 915 ден.
22 90645 Виефе рачка профил Џеј L=1197mm LM1-Бела мат 1072 ден.
23 90647 Виефе рачка профил Џеј L=597mm LM1-Бела мат 617 ден.
24 90649 Виефе рачка профил Џеј L=697mm LM1-Бела мат 657 ден.
25 90646 Виефе рачка профил Џеј L=1197mm LM2-Црна мат 1072 ден.
26 90648 Виефе рачка профил Џеј L=697mm LM2-Црна мат 657 ден.