JEY2 0163

Име JEY2 0163
димензии L=347mm / L=397mm / L=447mm / L=497mm / L=597mm / L=697mm / L=797mm / L=897mm / L=997mm
финиш LM1-Бела мат / LM2-Црна мат
производител Viefe - Шпанија
материјал Замак
опис Со минималистички изглед и голема софистицираност во комбинација со Jey рачката Jey 2 е идеален избор за модерни ентериери, дискретни и практични. Оваа рачка е оптимален избор за фронтови со дебелина од 18mm до 22mm Достапна е во одредени должини прикажани во табелата подолу.
Шифра Опис Цена
7330 Виефе рачка профил Џеј-2 L=347mm LM1-Бела мат 385 ден. по ком.
7361 Виефе рачка профил Џеј-2 L=347mm LM2-Црна мат 385 ден. по ком.
7357 Виефе рачка профил Џеј-2 L=397mm LM1-Бела мат 395 ден. по ком.
7321 Виефе рачка профил Џеј-2 L=397mm LM2-Црна мат 395 ден. по ком.
7340 Виефе рачка профил Џеј-2 L=447mm LM1-Бела мат 467 ден. по ком.
7352 Виефе рачка профил Џеј-2 L=447mm LM2-Црна мат 467 ден. по ком.
7358 Виефе рачка профил Џеј-2 L=497mm LM1-Бела мат 486 ден. по ком.
7342 Виефе рачка профил Џеј-2 L=497mm LM2-Црна мат 486 ден. по ком.
7363 Виефе рачка профил Џеј-2 L=597mm LM1-Бела мат 506 ден. по ком.
7337 Виефе рачка профил Џеј-2 L=597mm LM2-Црна мат 506 ден. по ком.
7362 Виефе рачка профил Џеј-2 L=697mm LM1-Бела мат 532 ден. по ком.
7356 Виефе рачка профил Џеј-2 L=697mm LM2-Црна мат 532 ден. по ком.
7359 Виефе рачка профил Џеј-2 L=797mm LM1-Бела мат 576 ден. по ком.
7366 Виефе рачка профил Џеј-2 L=797mm LM2-Црна мат 576 ден. по ком.
7360 Виефе рачка профил Џеј-2 L=897mm LM1-Бела мат 758 ден. по ком.
7335 Виефе рачка профил Џеј-2 L=897mm LM2-Црна мат 758 ден. по ком.
7364 Виефе рачка профил Џеј-2 L=997mm LM1-Бела мат 782 ден. по ком.
7327 Виефе рачка профил Џеј-2 L=997mm LM2-Црна мат 782 ден. по ком.
90796 Виефе рачка профил Џеј-2 L=597mm Брусен челик 577 ден. по ком.
90797 Виефе рачка профил Џеј-2 L=797mm Брусен челик 745 ден. по ком.