#

SUPRA Систем на извлекување за аголен елемент

Димензии:
Финиш: цинк
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: метал
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Систем дизајниран да го искористи најголемиот дел од просторот во аголни елементи / Погоден за лево или десно отворање врати / Структура во челик обоена сива со 4 хромирани кошници / Носивост до 20 кг / Вклучува автоматско меко затворање / Минимална длабочина на елементот 505 мм / Минимална ширина на вратата 400 mm / Погоден за ширина на внатрешниот дел на елементот од 864 до 964 mm / Тридимензионално прилагодување на вратата / Лесно и брзо да се инсталира.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7969 SUPRA Систем на извлекување за аголен елемент 17870 ден.