#

DISPENSA 90° СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА ВИСОКИ ЕЛЕМЕНТИ 150ММ

Димензии: за елемент 150мм / висина 1200-1600мм и 1800-2200мм
Финиш: Arenastyle / хром-бела и антрацит
Производител: Kesseböhmer
Потекло: Германија
Материјал: метал/ пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: За кабинети со ширина од 150 дo 600mm / За кабинети со висина од 1325 дo 2300mm / Достапно со метални корпи, ARENA Classic, ARENA Style, ARENA Vario / Подесување на полиците поединечно по Ваша желба / Можност за надградување со eTouch
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 7992 DISPENSA 90° VX делумно извлекување 1200-1600мм / хром-бела 24485 ден.
2 D90150WS DISPENSA 90° VX делумно извлекување 1800-2200мм / хром-бела 28240 ден.
3 D90150A DISPENSA 90° VX делумно извлекување 1200-1600мм / антрацит 24185 ден.
4 D90150АS DISPENSA 90° VX делумно извлекување 1800-2200мм / антрацит 27820 ден.
5 90532 DISPENSA 90° рамка метална 1600-2000мм бела 7379 ден.
6 90533 DISPENSA 90° рамка метална 1600-2000мм антрацит 7942 ден.
7 90534 DISPENSA 90° сет држачи за фронт 400мм бела 1170 ден.
8 90535 DISPENSA 90° сет држачи за фронт 400мм антрацит 1249 ден.