DISPENSA 90°-VVSX СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА ВИСОКИ ЕЛЕМЕНТИ со ширина 300/400/500mm

Име DISPENSA 90°-VVSX СИСТЕМ НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ ЗА ВИСОКИ ЕЛЕМЕНТИ со ширина 300/400/500mm
димензии за елемент со широчина 300мм / висина 1200-1600мм и 1800-2200мм
финиш Arenastyle / хром-бела и антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал,пластика
опис За кабинети со ширина од 300 дo 500mm / За кабинети со висина од 1200 дo 2200mm / Достапно со метални корпи, ARENA Classic, ARENA Style, ARENA Vario / Подесување на полиците поединечно по Ваша желба / Можност за надградување со eTouch
Шифра Опис Цена
7992 DISPENSA 90° Метална рамка 1200-1600мм / хром-бела 6486 ден. по ком.
7995 DISPENSA 90° Метална рамка 1800-2200мм / хром-бела 7917 ден. по ком.
8014 DISPENSA 90° Метална рамка 1200-1600мм / антрацит 6977 ден. по ком.
7993 DISPENSA 90° Метална рамка 1800-2200мм / антрацит 8526 ден. по ком.
90532 DISPENSA 90° Метална рамка 1600-2000мм / хром-бела 7379 ден. по ком.
90533 DISPENSA 90° Метална рамка 1600-2000мм / антрацит 7942 ден. по ком.
8017 DISPENSA 90° VVS-X водилка целосно извлекување - АНТРАЦИТ 9219 ден. по ком.
7990 DISPENSA 90° VVS-X водилка целосно извлекување - БЕЛ 8621 ден. по ком.
7994 Dispensa 90° сет држачи за фронт 300мм - БЕЛ 1045 ден. по ком.
90534 Dispensa 90° сет држачи за фронт 400мм - БЕЛ 1170 ден. по ком.
8007 Dispensa 90° сет држачи за фронт 300мм - АНТРАЦИТ 1108 ден. по ком.
90535 Dispensa 90° сет држачи за фронт 400мм - АНТРАЦИТ 1249 ден. по ком.
90883 Dispensa 90° сет држачи за фронт 500мм - АНТРАЦИТ 1645 ден. по ком.
8019 Dispensa 90° стабилизатор за фронт 160 x 28 x 20mm - БЕЛ 247 ден. по ком.
8006 Dispensa 90° стабилизатор за фронт 160 x 28 x 20mm - АНРАЦИТ 268 ден. по ком.
90114 Dispensa фронт конектор 20 x 3 x 110mm - БЕЛ 95 ден. по ком.
90115 Dispensa фронт конектор 20 x 3 x 110mm - АНТРАЦИТ 116 ден. по ком.
90951 Dispensa ARENA Pure полица Антрацит - 300мм 1/1 2380 ден. по ком.
7986 Dispensa ARENA Style полица Антрацит - 300мм 1/1 2221 ден. по ком.
7998 Dispensa ARENA Style полица Антрацит - 300мм 2/1 2221 ден. по ком.
90553 Dispensa ARENA Style полица Антрацит - 400мм 1/1 2530 ден. по ком.
90884 Dispensa ARENA Style полица Антрацит - 500мм 1/1 3465 ден. по ком.
7988 Dispensa ARENA Style полица Бела/Хром - 300мм 1/1 2478 ден. по ком.
8018 Dispensa ARENA Style полица Бела/Хром - 300мм 2/1 2478 ден. по ком.
90536 Dispensa ARENA Style полица Бела/Хром - 400мм 1/1 2850 ден. по ком.
7993 DISPENSA 90 рамка метална 1800-2200мм антрацит 8526 ден. по ком.