#

Duke 0393

Димензии: L= Ø32mm
Финиш: Z610 калај/ Z612 античко сребро/ Z26 брусен бакар/ ZM2 мат црна/ Z66 антички бакар/ Z27 антички месинг
Производител: Viefe - Шпанија
Потекло:
Материјал: Замак
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Duke е рачка изработена од легура замак чиј дизајн одлично кореспондира со Викторијанскиот стил за декорирање. Нејзината нерамна текстура со антички изглед ја прави совршена за денешните трендови во уредувањето. Достапна е во повеќе финиши со цел естетски лесно да се вклопува со останатите модели на Viefe® во просторот.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90081 Виефе рачка DUKE Ø32mm калај 189 ден.
2 90082 Виефе рачка DUKE Ø32mm античко сребро 295 ден.
3 90098 Виефе рачка DUKE Ø32mm брусен бакар 185 ден.
4 90097 Виефе рачка DUKE Ø32mm мат црна 180 ден.
5 90095 Виефе рачка DUKE Ø32mm антички месинг 181 ден.
6 90096 Виефе рачка DUKE Ø32mm антички бакар 233 ден.
7 90643 Виефе рачка DUKE Ø32mm мат бела 211 ден.