Topline M за 2 врати со меко

Име Topline M за 2 врати со меко
производител Hettich
потекло Германија
опис Систем за лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп Максимална тежина на врата 35 kg; Максимална дебелина на врата 19 mm; Максимална висина на врата 2100 mm; Ширина на врата од 650 дo 1000 mm.
Шифра Опис Цена
6757 Сет за водење под. парче за две врати 2110 ден. по ком.
6628 Silent System сет за TopLine M за две врати 2312 ден. по ком.
6692 Горна водилка мот од стр гор пол 2.1m 1004 ден. по ком.
6734 Долна водилка 2.1m PVC сива 364 ден. по ком.