Topline M за 3 врати

Име Topline M за 3 врати
производител Hettich
потекло Германија
опис Систем за лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп Максимална тежина на врата 35 kg; Максимална дебелина на врата 19 mm; Максимална висина на врата 2100 mm; Ширина на врата од 650 дo 1000 mm.
Шифра Опис Цена
6613 TopLine M сет за вод.под дол.парче за 3вр.19мм 2790 ден. по ком.
6744 Silent System сет за  TopLine M 3 врати 2312 ден. по ком.
6795 TopLine M горна вод. Монт.пред.стр.на г.пол.3м 1577 ден. по ком.
6641 TopLine M Профил долна водилка  3000мм пвц сива 519 ден. по ком.
6619 TopLine M четка внатрешна 10мм/2500мм 231 ден. по ком.
6699 TopLine M четка внатрешна 8мм/2500мм  223 ден. по ком.
6699 TopLine M четка внатрешна 8мм/2500мм  223 ден. по ком.
6838 TopLine M аголен адаптер за горна шина пластика 1392 ден. по ком.