Topline L за 2 врати предна десна (рамна позиција на врати; меко затворање)

Име Topline L за 2 врати предна десна (рамна позиција на врати; меко затворање)
производител Hettich
потекло Германија
опис Систем на лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп; Максимална тежина на врата 50 kg; Максимална дебелина на врата од 16 до 25mm; Максимална висина на врата 2600 mm; Ширина на врата од 700 дo 1500 mm; Подесување на висината +/- 3mm; Две опции на отворање: Рамно отворање и преклоп
Шифра Опис Цена
6670 Сет за предна врата 19 mm 2184 ден. по ком.
6770 Задна врата со рамно отворање Л/Д 1345 ден. по ком.
6583 Сет за меко затворање за предна десна врата 1836 ден. по ком.
6647 Сет за меко отворање предна десна рамна врата 1659 ден. по ком.
6818 Сет за меко лизгање 664 ден. по ком.
6784 Профил горно водење предна страна 6m (пола) 2257 ден. по ком.
6591 Профил долно водење 3m 4367 ден. по ком.
6615 TopLine L сет додат. за рамно отвар. 2 врати 299 ден. по ком.